R.B.I. Houten

Onze vierde vestiging R.B.I. Houten is van oudsher een familiebedrijf, begin 1993 opgericht in IJselstein. In 2014 wordt een nieuwe locatie in Houten geopend. Met een centrale ligging in het midden van Nederland, is deze vestiging een ideale partner voor klanten in Noord-Holland en Midden-Nederland.

R.B.I. Houten beschikt over een ruime voorraad van 16.000 banden en 2.750 verschillende SKU’s. De voorraad wordt dagelijks aangevuld vanuit het centrale distributiecentrum met een beschikbaarheid van 1,6 miljoen banden. Kortom: de keuze is groots. In de regio van deze vestiging worden dagelijks verschillende vaste routes verreden. 24-uurs levering vanuit het Centrale Distributie Centrum is ook mogelijk.

Zit jouw bedrijf in de buurt van deze locatie? Dankzij een optimale afhaalcapaciteit ligt jouw bestelling binnen 10 minuten klaar om opgehaald te worden.

R.B.I. Houten staat voor u klaar!

Kennismaken met onze enthousiaste collega’s van R.B.I. Houten? Neem dan vrijblijvend contact op.

Onze contactgegevens:

Reedijk Banden Import B.V.
Weerschip 14
3991 CR Houten
Nederland

Tel. +31 (0)88 – 225 40 18
E-mail:
houten@rbi.nl

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze 24-uurs levering, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop