R.B.I. Strijen

De oorsprong van Reedijk Banden Import B.V. ligt in Strijen. Onze eerste Reedijk vestiging is in 1973 opgericht, met als doel het monteren van banden. Naarmate de tijd vorderde ging het monteren van banden over naar het importeren en distribueren van banden. In de loop der jaren groeide R.B.I. uit tot een erkend (inter)nationale bandengroothandel.

Inmiddels beschikt R.B.I. Strijen over een voorraad van circa 30.000 banden en maar liefst 2.800 verschillende SKU’s. Naast de brede voorraad, is ook de centrale ligging van deze vestiging een pluspunt. Door onze locatie dichtbij de Randstad, kunnen klanten in Zuidwest-Nederland en Noord-Brabant snel worden bediend. Iedere dag rijden onze enthousiaste chauffeurs vaste routes in deze omgeving. 24-uurs levering vanuit het Centrale Distributie Centrum en het lokaal afhalen van banden, behoort ook tot de mogelijkheden.

Kom in contact met R.B.I. Strijen

Contact opnemen met R.B.I. Strijen? Ons enthousiaste team helpt u graag verder.

Onze contactgegevens:

Reedijk Banden Import B.V.
Industriestraat 11-13            
3291 CC Strijen     
Nederland

Tel. +31 (0)88 – 225 40 18
E-mail:
strijen@rbi.nl

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze 24-uurs levering, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop