R.B.I. Venlo

Vlakbij de Duitse grens bevindt zich onze volgende vestiging: Venlo. R.B.I. Venlo is opgericht in 1994 en richt haar verkoopactiviteiten op Zuidoost-Nederland en levert inmiddels ook in een groot deel van het Ruhrgebied. Het magazijn heeft een opslag capaciteit van circa 13.000 banden en een brede voorraad A-merken en exclusieve merken bestaande uit 2.800 SKU’s. Door het uitgekiende assortiment kunnen de klanten optimaal worden bediend.

Onze medewerkers hebben meerdere jaren ervaring in de bandenbranche en kunnen onze klanten perfect voorzien van advies om ervoor te zorgen dat de juiste banden onder de auto komen. Onze afhaalcapaciteit is zo afgestemd dat bijna direct na bestelling de banden klaar liggen om te worden opgehaald. Iedere dag worden 3 routes gereden en is 24-uurs levering mogelijk vanuit het centrale distributiecentrum.

Neem vrijblijvend contact op met R.B.I. Venlo!

Weten wat R.B.I. Venlo voor u kan betekenen? Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze contactgegevens:

Reedijk Banden Import B.V.
Horsterweg 209
5928 ND Venlo
Nederland

Tel. +31 (0)88 – 225 40 18
E-mail:
venlo@rbi.nl

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze 24-uurs levering, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop